A-landslaget menn

Bildespesial: A-landslagets ettermiddagsøkt 11. august


NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.

Det er ikke tillatt å kopiere eller laste ned bilder uten skriftlig samtykke, heller ikke fjerne logo helt eller delvis. For å unngå ulovlig nedlasting så er våre bilder digitalt signerte (Blockai). Skjer dette allikevel må vi dessverre innkreve et beløp stort NOK 2750.- (privat) / NOK 5500.- (kommersielt) per bilde. Begge eksklusiv mva.
Klikk banneret under for å kjøpe bilder.

110816_sn_media_850x200-L

 


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.