Fra Redaksjonen

Viktig info!

SISTE (29.1.2017): HockeyNorge.no vil fremover kun dekke de norske landslagene. Kunngjøring kommer senere…

Da vi per tiden ikke kan godtgjøre de som leverer tekst blir stallen liten, fotografene kan tjene inn noen kroner på bildesalg, men that’s it.

For undertegnedes del blir det for mye å levere totalt oppdaterte elite- og breddesaker timer etter kampslutt, dette begrenser seg også grunnet kronisk sykdom.

HN vil fortsette å skrive om bredde og topp, men innenfor de rammene vi per tiden har til rådighet – og sakene kommer ut når de kommer ut – det vil si som oftest dagen etter kamp. Innen vi har nok sponsorer/samarbeidspartnere på plass vil det bli mange saker skrevet direkte fra HockeyLive (hockey.no).

Vi ønsker å utsette i det lengste med å innføre abonnement, men for å kunne vokse og dekke enda bredere med flere skribenter behøver HN sponsorer/samarbeidspartnere – og inntil dette skjer vil kun undertegne og Jan levere saker. 

Pris per banner: 1.400.- per mnd eks. mva. (Minimum avtaletid er 12 mnd). Ved å fylle «sponsor-veggen» vil HN kunne dekke det meste som foregår. Ta kontakt her!

LITT STATISTIKK…

Ifølge vårt webhotells statistikk-program «Webalizer» har HN over 30 millioner sidevisninger siden januar 2016 fordelt på 554.000 besøkende. Vi har et galleri (SportsNorge.media) som har omlag 400.000 visninger per måned – og vi har over 25.000 følgere på Facebook. Så, dersom du vil bli samarbeidspartner, ta kontakt – vi når ut til spillere, foreldre, besteforeldre, øvrige familiemedlemmer, venner etc. etc…

EKSEMPEL

Bare Getligaen alene teller 225 grunnkamper og beregner vi maks antall sluttspillskamper blir tallet 316. En skribent og fotograf skal honoreres per oppdrag – og da ser man fort at vi må hente inn penger.

Når vi så vet at det er enda flere breddekamper – og mesterskap å følge i løpet av en sesong, ja da forstår dere sikkert at vi må ha inn midler for å dekke dette.

Jeg synes tiden for «gratis»-arbeide er forbi – og at en skribent/fotograf i det minste bør ha en godtgjørelse på mellom 250-500 per oppdrag. Dette er fortsatt altfor lite, men en start i det minste. En annen ting med å kunne betale for seg er at da vet vi hva vi får, det kan kreves mer – og det blir mer stabilt å til enhver tid vite hvem som gjør hva – og faktisk gjør det.

Dette til info kjære leser!

Thomas Granerød
Ansvarlig redaktør

11. november 2016

Tags

NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.