1. Divisjon Menn

Follestad Johansen debuterte med scoring og seier


NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
Erik Follestad Johansen fikk en perfekt start med Bergen. Her er han avbildet på sin første trening med VIF tilbake i 2012. ARKIVFOTO: Thomas Granerød | HockeyNorge.no | SportsNorge.media

Den tidligere Frisk- og Vålerenga-spilleren Erik Follestad Johansen (27) brukte litt over fire minutter på å score i sin debut for Bergen i 1. divisjon.

Sjetteplasserte Bergen har slitt voldsomt i den siste tiden og sto med åtte tap på de 10 siste kampene før lørdagens møte med serietoer Ringerike i Schjongshallen.

Med den profilerte backen Follestad Johansen på plass fikk Bergenslaget en etterlengtet trepoenger – og debutanten sørget for første periodes eneste scoring på tiden 4:14.

Joachim Engesveen utliknet 4:22 ut i midtperioden, men Philip Åman sikret seier til gjestene fra Bergen med sin scoring 2:24 før slutt.

Lagene møtes igjen i samme hall søndag klokken 15:00.

Resultater 1. divisjon lørdag 28. januar:

Ringerike – Bergen 1-2
Gjøvik – Nidaros 3-4
Comet – Moss 6-2

Tabell


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.