NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
CHL

NØRSTEBØ: – Vi har jobbet hardt for dette her

Mattias Nørstebø var storfornøyd etter å ha vunnet Champions League med Frölunda. Her jubler han sammen med Mats Rosseli Olsen, som hadde assist på vinnermålet. Foto: Fredrik Hagen | HockeyNorge.no | SportsNorge.media | Hagenfoto.no

GØTEBORG (HOCKEYNORGE.NO): Etter tirsdagens finale i Champions Hockey League møtte HockeyNorge.no en veldig blid, men litt skadeplaget Mattias Nørstebø som var storfornøyd etter 4-3 triumfen på overtid mot Sparta Praha.

BILDEGALLERIER CHL

– Det har vært veldig gøy å være med på dette her, vi har jobbet i veldig lang tid for dette her, det var utrolig stort å få gjennomført det og det var litt av grunnen for at man ville komme til Frölunda, at man får være med på det her og det er en utrolig kul gjeng å spille med.

– Det er utrolig mye jobb bak det her og vi har vært bra hele sesongen. Det er første gull i år så nå går vi for neste. Det er en sterk turnering vi har gjort nå, og det tar vi med oss videre.

Nørstebø er storfornøyd med å kunne få løfte trofeet foran så mange hjemmefans i Frölundaborg.

– Det var kult at vi fikk matchen på hjemmebane, det betyr masse, og jeg tror det var det som avgjorde litt mot slutten også at vi var på hjemmebane i overtidsspillet, så det var viktig.

ET LITE AVBREKK VENTER

I disse dager er det Norske landslaget i Østerrike for å begynne på VM-oppkjøringen, dit reiser de uten Mattias Nørstebø som blir igjen i Gøteborg.

Nørstebø har som det tidligere har blitt fortalt om en skade, som stopper han fra dette landslagsoppholdet, men trønderen har planen klar.

– Jeg blir ikke med landslaget nå, jeg skal være igjen her å ha litt rehabilitering og bli helt hundre.

– Det har vært masse kamper nå og i tillegg har jeg fått litt spesialbehandling, uten å gå i detaljer, som har gjort at jeg skulle få være med på det her, så nå skal jeg hvile litt fra landslaget, forteller Nørstebø

Nørstebø slutter seg til troppen etter at SM-sluttspillet er unnagjort.

– Først kommer sluttspillet med Frölunda, så blir det VM-oppkjøring, avslutter Nørstebø.

VM starter i Paris og Köln 5. mai, der Norge spiller i Paris og møter vertsnasjonen Frankrike 6. mai. HockeyNorge.no er selvfølgelig på plass der for å gi dere alt fra vårt landslag.


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.