NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
NHL

Martinsen bytter NHL-klubb

Andreas Martinsen. FOTO: Thomas Granerød | HockeyNorge.no | SportsNorge.media

Andreas Martinsen (26) blir den første nordmannen i ærverdige Montreal Canadiens.

Rett innen deadline for overganger i NHL før sluttspillet starter opp, fikk Andreas Martinsen beskjed om at han er byttet bort til Montreal Canadiens. Canadiens topper forøvrig Atlantic Division etter 64 kamper.

Dermed forlater Martinsen Colorado Avalanche som han har spilt 110 kamper for de to siste sesongene. På disse kampene står nordmannen bokført med 18 målpoeng (7+11).

Ovenfor VG.no virker Martinsen til å være strålende fornøyd;

– Det kunne ikke blitt bedre. På en topp 10-liste over klubber jeg ville til, hadde Montreal og New York Rangers vært på topp. Montreal har et bra lag og er på vei inn i sluttspill. Nå må jeg vise meg frem i to måneder, slik at jeg får en ny kontrakt for neste år, sier Andreas Martinsen.

Ps. Førstkommende lørdag møtes Martinsen og Mats Zuccarello Aasen i Madison Square Garden.


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.