SDHL (SWE)

Fantastiske Andrea Dalen!

Andrea Dalen. ARKIVFOTO: Thomas Granerød | HockeyNorge.no | SportsNorge.media

Vår landslagsstjerne sørget for fem scoringer i SM-sluttspillet lørdag.

Andrea Dalen (24) og Djurgården feide Leksand av isen med 8-0 under lørdagens kvartfinale foran 115 tilskuere i Stora Mossen, dermed er Djurgården klare for semifinale i SM-sluttspillet etter 2-0 i kamper.

Kampens gigant var utvilsomt Dalen som scoret hele fem ganger, en formidabel prestasjon av Hønefoss-jenta.

Dalen scoret tre ganger i den første perioden og ytterligere to ganger under midtperioden.

I grunnspillet noterte Dalen seg for 27 målpoeng på 28 spilte kamper, fordelt på 15 mål og 12 assists.

TO «NORSKE» ASSISTS

Ingrid Morset leverte andrepasset til Denise Altmanns 1-0-scoring i undertall – og Madelèn Haug Hansen assisterte til Laura Kluges 3-0-scoring da Linköping vant med 4-0 over Helene Martinsens AIK. Linköping er dermed også klare for semifinale etter 2-0 i kamper.

SM-sluttspill


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.