NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
NHL

Zucca med tre assists mot Flyers

Mats Zuccarello Aasen. FOTO: Thomas Granerød | HockeyNorge.no | SportsNorge.media

Etter åtte strake hjemmetap sørget Mats Zuccarello Aasen (29) og New York Rangers for en etterlengtet seier i Madison Square Garden.

New York Rangers – Philadelphia Flyers 4-3 (0-0,2-1,2-2) | Skudd: 24-23 (8-9,8-6,8-8)
02.04.17 | 79. runde | Madison Square Garden | 18.006 tilskuere

Mats Zuccarello Aasen storspilte og leverte førstepasset både til Mika Zibanejads 1-1-utlikning og til Brendan Smiths 2-1-scoring i løpet av midtperioden – for så å notere seg for andrepasset til Oscar Lindbergs 3-1-scoring syv minutter ut i den tredje perioden.

For sin innsats ble Zucca belønnet som kampens beste spiller.

Vår superstjerne er nå oppe i 59 målpoeng, fordelt på 15 scoringer og 44 assists på 79 spilte kamper i NHL.

Med denne seieren har Rangers fortsatt muligheten til å sikre seg tredjeplassen i Metropolitan-divisjonen.

Tabell 


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.