NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
NHL

To Zucca-scoringer sendte Rangers videre

Mats Zuccarello Aasen. FOTO: Thomas Granerød | HockeyNorge.no | SportsNorge.media

Mats Zuccarello Aasen og hans New York Rangers er videre i NHL-sluttspillet på bekostning av Andreas Martinsens Montreal Canadiens.

New York Rangers – Montreal Canadiens 3-1 (0-1,2-0,1-0) | Skudd: 23-28 (6-11,12-9,5-8)
23.04.17 | NHL-playoff 1. runde, 6. kamp | Madison Square Garden | 18.006 tilskuere

Alexei Emelin sørget for at gjestene fra Montreal ledet etter den første perioden, men så tok Rangers og Mats Zuccarello Aasen over kampen.

Zucca scoret begge sine mål i løpet av midtperioden, det første i overtall – og dermed står Oslo-gutten bokført med tre scoringer så langt i NHL-sluttspillet.

Derek Stepan satte så inn 3-1 for tomt bur med 18 sekunder igjen på klokka – og følgelig kunne et fullsatt Madison Square Garden juble for avansement til 2. runde der motstanderen blir enten Ottawa Senators eller Boston Bruins.

Andreas Martinsen spilte ikke nattens kamp for Canadiens, ergo blir Martinsen sannsynligvis med det norske landslaget til VM i Paris, der Norge møter Frankrike i sin første kamp 6. mai.

Kampfakta


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.