NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
Getligaen

Dahlstrøm til Storhamar

Robin Dahlstrøm. FOTO: Thomas Granerød | HockeyNorge.no | SportsNorge.media

Robin Dahlstrøm (29) vender tilbake til Getligaen etter én sesong med spill i både Allsvenskan og Metal Ligaen.

Dahlstrøm startet sist sesong med ni kamper for Lørenskog (2 mål + 5 assists) innen ferden gikk til Allsvenskan og 35 kamper for AIK, der han noterte seg for 5 målpoeng (3+2).

Sesongen avsluttet han med 6 kamper i danske Metal Ligaen for Herning Blue Fox – og han noterte seg for to assists. Han spilte også seks sluttspillskamper for Blue Fox uten å havne i målprotokollen.

Kommende sesong er Dahlstrøm klar for Storhamar og trener og sportssjef Fredrik Söderström har følgende kommentar til klubbens nettside;

– Moro å lande avtalen med Robin, han er en spiller jeg har møtt flere ganger når han spilte i Sverige, og da har han gitt et veldig godt inntrykk gjennom god attitude og hard jobbing og han er nyttig i alle spillets faser.

Kilde: eliteprospects.com | sil.no


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.