NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
Getligaen

Stene til Vålerenga

Andreas Stene. FOTO: Thomas Granerød | HockeyNorge.no | SportsNorge.media

Andreas Stene (26) returnerer til Vålerenga etter to sesonger i Allsvenskan.

Sist Andreas Stene spilte for Vålerenga var under 14/15-sesongen – og den gang noterte den 190 centimeter høye forwarden seg for 18 målpoeng (6+12) på 44 seriekamper og ytterligere 6 målpoeng (2+4) på 10 sluttspillskamper.

Stene forlot så moderklubben til fordel for Mora i Allsvenskan og på 51 seriekamper sørget han for 13 scoringer og 10 assists.

Ifjor akslet han Timrå-drakta og nye 14 målpoeng (5+9) ble det på 50 spilte seriekamper.

Stene har deltatt i tre VM for Norge i tillegg til en rekke aldersbestemte mesterskap. Sist sesong var han med under oppkjøringen til både OL-kvaliken på Jordal og til VM i Paris.

Kilde: eliteprospects.com og vif-hockey.no


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.