NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
Getligaen

Forsterker med to nye canadiere

Frisk forsterker med to canadiere. ARKIVFOTO: Thomas Granerød | HockeyNorge.no | SportsNorge.media

Frisk melder på sine nettsider at de har signert to nye forwarder fra Canada.

Garry Nunn (27) fra San Antonio Rampage (AHL) og T.J. Foster (25) fra Norfolk Admirals (ECHL) signerte for Askerklubben torsdag.

Nunn leverte 18 målpoeng (8+10) sist sesong for laget som er eid av NBA-klubben San Antonio Spurs – og som samarbeider med Colorado Avalanche i NHL.

Foster spilte for to klubber i ECHL sist sesong – og for Orlando Solar Bears noterte han seg for 5 målpoeng (2+3) på 12 kamper innen ferden gikk til Norfolk Admirals der han slo ut for full blomst og sørget for 55 målpoeng (23+32) på 50 kamper.

27. mai signerte Frisk sin første canadier for sesongen da backen Alex Wall (26) tilsluttet seg klubben. Han kommer fra 66 kamper i ECHL for Adirondack Thunder og noterte seg for 44 målpoeng (6+38). Wall var også på utlån i to kamper til AHL-klubben Utica Comets sist sesong, uten målpoeng.

Les mer på Frisk sine nettsider

Kilde: eliteprospects.com | friskasker.no


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.