NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
Getligaen NLB (SUI)

Frisk mister en poenggaratist

Ryan Hayes. FOTO: Thomas Granerød | HockeyNorge.no | SportsNorge.media

Ryan Hayes forlater NM-sølvmedaljørene Frisk Asker til fordel for spill i den nest øverste sveitsiske ligaen.

28-åringen fra USA ble en umiddelbar suksess for Frisk sist sesong og han noterte seg for 39 målpoeng (26+13) på 38 spilte seriekamper da Asker-mannskapet tok fjerdeplassen i Getligaen. Dette gjorde Hayes til klubbens fjerde beste poengplukker under seriespillet bak Vinny Saponari (15+36=51), Anders Bastiansen (17+27=44) og Endre Medby (20+21=41).

Under det påfølgende sluttspillet, der Frisk til slutt måtte kapitulere for Stavanger Oilers etter å ha tapt finaleserien med 4-2 i kamper, sørget centeren for 10 mål og åtte assists på 17 kamper. Kun Saponari gjorde det bedre i målprotokollen under sluttspillet for Frisk med sine 21 målpoeng (7+14).

Etter én sesong i Frisk går ferden videre til sveitsisk hockey og spill på nivå 2 for GC Küsnacht Lions i NLB.

Mer om overgangen her


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.