NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
Getligaen

Lindahl klar for Lørenskog

Magnus Lindahl. FOTO: Thomas Granerød | HockeyNorge.no | SportsNorge.media

Magnus Lindahl (26) har slitt voldsomt med skader og spilte ikke en eneste kamp for Stjernen under fjorårssesongen, nå er han klar for Lørenskog.

Lindahl har slitt med en ankelskade han pådro seg i CHL-oppgjøret mot Sparta Praha som Storhamar-spiller 20. august 2015 – og kun 17 seriekamper ble det for Mjøsklubben innen han avsluttet sesongen på utlån til Stjernen.

Til 2016/17-sesongen ble det permanent overgang til Stjernen uten at han spilte en eneste kamp.

Manglerud-gutten som fikk seks landskamper under 2012/13-sesongen som Frisk-spiller og fem landskamper under 2014/15-sesongen som Sparta-spiller er nå på vei tilbake igjen og klar for Lørenskog kommende sesong.

Kilde: eliteprospects.com


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.