Dag Morten Wehn tar steget ned én divisjon for å hjelpe Nidaros opp. FOTO: Thomas Granerød | HockeyNorge.no | SportsNorge.media
Getligaen 1. Divisjon Menn

Nidaros sikret seg Wehn

Nidaros har sikret seg en solid forsterkning i jakten på Getliga-spill.

Dag Morten Wehn (32) står med 556 seriekamper og 89 sluttspillskamper i vår øverste liga – nå er han klar for å hjelpe førstedivisjonsklubben Nidaros opp til det ypperste selskap, en klubb som ble stiftet så sent som sommeren 2015.

Wehn, som har Trondheim IK som moderklubb, har de siste fem sesongene spilt for Lillehammer – og sist sesong noterte trønderen seg for 37 målpoeng (22+15) på 45 seriekamper. I det påfølgende sluttspillet ble det ytterligere to scoringer og fem assists på 12 kamper.

Totalt i Getligaen har Wehn innkassert 393 målpoeng fordelt på 163 mål og 230 assists – og i sluttspills- og kvalifiseringskamper har han sørget for 59 målpoeng (21+38).

Han har spilt for nevnte Lillehammer, Trondheim, Stjernen, Sparta og Rosenborg i Getligaen – og idag ble det offentliggjort på Eliteprospects.com at Nidaros blir neste klubb for Dag Morten Wehn, selv om dette har vært kjent noen dager allerede.

Kilde: eliteprospects.com