NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
SHL (SWE) EBEL

Olden til Østerrike

Sondre Olden under sist VM i Paris mot Tomi Sallinen og Finland. Foto: Fredrik Hagen | HockeyNorge.no | SportsNorge.media | Hagenfoto.no

Landslagsspiller Sondre Olden (24) er klar for EBEL-klubben Medvescak Zagreb.

Sondre Olden har i de tre siste årene spilt i SHL, først for Brynäs og de to siste sesongene for Leksands IF. Olden fikk også tre kamper i SHL for Modo under 2010/11-sesongen, samme sesongen ble han draftet av NHL-klubben Toronto Maple Leafs.

Nå er Manglerud-gutten klar for nye eventyr og onsdag ble det klart at kroatiske Medvescak Zagreb blir hans nye klubb i den østerrikske ligaen EBEL.

Olden har spilt VM for Norge i 2014 og 2017 – og deltatt under de olympiske leker i Sochi 2014.

Kilde: eliteprospects.com


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.