NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
NHL

San Jose Sharks signerte Balcers

Rudolfs Balcers. FOTO: Thomas Granerød | HockeyNorge.no | SportsNorge.media

Latviske Rudolfs Balcers (20) har signert en såkalt «entry-level»-kontrakt med NHL-klubben San Jose Sharks, klubben som draftet ham i 2015.

Balcers spilte juniorhockey for Lørenskog, men fikk først spille i Getligaen da han ble Stavanger Oilers-spiller under 2013/14-sesongen.

Etter tre sesonger i Stavanger Oilers spilte Balcers for Kamloops Blazers i WHL sist sesong. På 66 seriekamper noterte han seg for 77 målpoeng (40+37).

Balcers var også med da Latvia U18 rykket opp til «A-puljen» i 2013/14 og det samme med U20-landslaget i 2015/16. Under «A-VM» i Canada sist rykket Latvia U20 ned igjen til divisjon 1, gruppe A. Balcers spilte da sammen med Lørenskogs Maksims Ponomarenko.

Les mer om Balcers NHL-signering her

Kilde: eliteprospects.com


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.