NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
Getligaen 1. Divisjon Menn

Ekeberg returnerer til Getligaen

Målvakt Jesper Ekeberg forlater Grüner. Foto: Filip Hammarlund

Målvakt Jesper Ekeberg (28) forlot Kongsvinger for to sesonger siden for spill i 1. divisjonsklubben Grüner, nå returnerer svensken til Kongsvinger og spill i Getligaen.

Ekeberg kom til norsk hockey fra svenske Hockeyettan (Nyköpings HK) under 2013/14-sesongen og bidro til at Kongsvinger tok steget opp til Getligaen samme sesong.

Etter én sesong og 22 spilte kamper (84,6 i redningsprosent) i landets øverste liga tok Ekeberg steget ned til 1. divisjon og spill for Grüner, en klubb han spilte for i to sesonger.

Sist sesong leverte han en redningsprosent på 89,4 på 32 spilte kamper for Oslo-klubben.

Kilde: eliteprospects.com


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.