Getligaen EBEL

Spennende amerikaner til Frisk


NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
Frisk får nok mer å juble for kommende sesong etter signeringen av amerikaneren Mario Lamoureux. Foto: Fredrik Hagen | HockeyNorge.no | SportsNorge.media | Hagenfoto.no

Mario Lamoureux (29) er siste tilskudd i Asker-troppen – og centeren kan fort bli en suksess i Getligaen kommende sesong.

Lamoureux leverte 47 målpoeng fordelt på 20 mål og 27 assists på 54 seriekamper for EBEL-klubben HC Innsbruck sist sesong. I det påfølgende sluttspillet scoret han to ganger på to kamper.

Sesongen innen ble han dansk mester med Esbjerg Energy – og Lamoureux noterte seg da for 61 målpoeng (26+35) på 45 seriekamper i Metal Ligaen. Under sluttspillet scoret han to mål og leverte 11 assists på 18 kamper.

Spilleren fra Grand Forks i Nord-Dakota har i tillegg til universitetshockey, Metal Ligaen og EBEL spilt i ECHL og AHL.

Ifølge Frisk sine nettsider var Lamoureux i klubbens søkelys før han dro til Danmark – og også ønsket av Lørenskog til kommende sesong.

Kilde: eliteprospects.com


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.