Til info: Vi legger ut saker, men grunnet diverse omstendigheter ikke like "hyppig" som tidligere // Thomas :)
Getligaen

Fjeldstad ferdig i Stjernen, klar for Sparta

Lasse Fjeldstad. Foto: Sofie Alexandra Kitterød

Lasse Fjeldstad (29) fikk ikke fornyet kontrakt med Stjernen, men nå er han klar for Sparta.

SISTE:  En uke etter at Stjernen ga slipp på Lasse Fjeldstad ga Sparta ham en ettårskontrakt onsdag 2. august. Les mer her

Stjernen skriver følgende på sine Facebook-sider;

«Vi kan melde at Lasse Fjeldstad er informert om at han ikke vil få noen plass i Stjernen Hockey sin tropp for sesongen 2017/18.

Styret har tatt en avgjørelse med tanke på at det skal satses på både unge og ikke minst egne spillere, og sportsjef Rune Gulliksen har derfor gitt Fjeldstad beskjed om at tiden i Stjernen er over for denne gang.

Vi vil understreke at Lasse Fjeldstad har vært en utrolig flott person å ha med både på oppturer og nedturer og det har vært en vanskelig og litt spesiell avgjørelse.

Vi ønsker Lasse lykke til videre og kanskje kan vi dra veksler på han ved en senere anledning om det skulle passe for begge parter!»

Dermed ble det med fem sesonger i Stjernen for Oslo-gutten, som tidligere har spilt for Vålerenga, Manglerud Star og Lørenskog.

Sist sesong noterte forwarden seg for fem målpoeng (2+3) på 36 spilte seriekamper – og i sluttspillet ble det to assists på fire kamper.

Kilde: eliteprospects.com | Facebook


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.