Getligaen

God læring for Manglerud Star


NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
David Livingston og hans Manglerud Star møter meget god motstand i Danmark. ARKIVFOTO: Lisbeth Halvorsen

Manglerud Star tok turen til Danmark for årets første treningskamp.

Frederikshavn White Hawks endte på en tredjeplass i Metal Ligaen og kom til en semifinale i sluttspillet sist sesong – og ga Manglerud Star solid motstand fredag kveld.

Manglerud Star tok ledelsen ved Per Kristian Person etter pass fra Joachim Hermansen etter halvspilt midtperiode, men en mildt sagt uheldig Martin Surek surret det til for Oslo-laget da han slapp inn vertenes første scoring.

White Hawks tok over kampen i den siste perioden og satte ytterligere to scoringer bake Surek, dermed ble sluttresultatet 3-1 til danskene.

Manglerud Star møter Aalborg lørdag.


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.