NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
Getligaen 1. Divisjon Menn

Fra Get til 1. divisjon

Mathias Saksvik Baar og Emil Holst Volden (høyre) forlater begge Getligaen til fordel for Nidaros i 1. divisjon. FOTO: Arild Åssveen, arild@maxiprint.no og Thomas Granerød | HockeyNorge.no | SportsNorge.media

Nidaros har sikret seg to nye forsterkninger fra Getligaen.

Trønderne Emil Holst Volden (26) og Mathias Saksvik Baar (23) kommer fra spill hos henholdsvis Lillehammer og Frisk – og er nå klare for Nidaros.

Backen Holst Volden noterte seg for tre målpoeng (0+3) på 24 seriekamper sist sesong for Lillehammer – og han spilte 10 sluttspillskamper.

Forwarden Saksvik Baar sørget for fem målpoeng (1+4) på 44 seriekamper – og i det påfølgende sluttspillet ble det én scoring og én assist på 11 kamper for Frisk.

Begge har Rosenborg som moderklubb.

Kilde: eliteprospects.com


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.