Til info: Vi legger ut saker, men grunnet diverse omstendigheter ikke like "hyppig" som tidligere // Thomas :)
Allsvenskan (SWE)

Frøshaug med assist…

Mats Frøshaug, her i aksjon for Lørenskog for noen sesonger tilbake, sørget for sesongens første assist for sin nye klubb Tingsryds AIF onsdag. FOTO: Thomas Granerød | HockeyNorge.no | SportsNorge.media

Mats Frøshaug (29) tegnet seg for sesongens første målpoeng i Allsvenskan onsdag.

AIK – Tingsryds AIF 4-1 (0-1,0-0,4-0) | Skudd: 38-16 (8-6,18-6,12-4)
27.09.17 | Allsvenskan 3. runde | Hovet | 3546 tilskuere

Mats Frøshaug leverte førstepasset da Mathieu Tousignant ga Tingsryds AIF ledelsen borte i Hovet foran 3546 tilskuere.

Men så sa det stopp for Frøshaug og Adrian Saxrud Danielsen sin klubb. Etter en målløs midtperiode klinket hjemmelaget til med fire scoringer i løpet av den siste perioden – dermed ligger AIK kun målforskjellen bak Martin Røymarks MODO etter tre serierunder i Allsvenskan, begge lagene med full poengpott.

Tingsryds AIF finner vi på en 10. plass av de totalt 14 lagene i divisjonen.

Frøshaug spilte for divisjonskollega Västerviks IK forrige sesong – og da noterte Manglerud-gutten seg for 22 målpoeng (13+9) på 46 seriekamper. Under den påfølgende kvaliken ble det ytterligere én scoring og to assists på fem kamper.


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.