NHL

Martinsen til Chicago Blackhawks

- Men skal spille for farmerlaget Rockford Icehogs i AHL enn så lenge

NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
Andreas Martinsen. Foto: Fredrik Hagen | HockeyNorge.no | SportsNorge.media | Hagenfoto.no

Det har skjedd mye på kort tid for Andreas Martinsen (27) i NHL.

Onsdag ble det klart at Chicago Blackhawks henter Martinsen fra Montreal Canadiens, som dagen før hadde sendt ham ned til sin farmerklubb Laval Rocket.

Blackhawks bekreftet overgangen onsdag – og melder samtidig at de sender Martinsen ned til sin farmerklubb Rockford Icehogs.

– Det kom litt som et sjokk. Jeg så ikke den komme i det hele tatt. Jeg har akkurat vært på første trening i Laval. Nå har jeg brukt noen dager på å fordøye at jeg skal til AHL, og må prøve å komme meg opp, så skal man plutselig et annet sted. Det blir spennende å se hva planen deres, sier Martinsen til Nettavisens Roy Kvatningen.


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.