SHL (SWE)

Scoring av Rosseli Olsen og ny god kamp av Haugen


NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
Mats Rosseli Olsen, Frölunda. Arkivfoto: Fredrik Hagen | HockeyNorge.no | SportsNorge.media | Hagenfoto.no

To nordmenn trekkes frem etter SHL-runden torsdag.

Lars Haugen og hans Färjestad tapte 3-2 for Malmö i sudden-death foran 6272 tilskuere i Malmö Arena. Färjestad brant et straffeslag og hadde tre stolpeskudd i løpet av den siste perioden.

Med dette ene innspilte poenget glapp tabelltoppen for Haugens klubb ettersom Växjö Lakers vant 5-2 over Mora og overtok ledelsen i SHL, på bedre målforskjell enn Färjestad etter seks spilte kamper.

Den norske landslagsmålvakten reddet 36 av 39 skudd, noe som gir en redningsprosent på 92,31.

I Coop Norrbotten Arena gjestet Frölunda Luleå – og vertene trakk det lengste strået i sudden-death.

Mats Rosseli Olsen sørget for sesongens første scoring da han utliknet til 2-2 på tiden 51:07 – og dermed sikret Frölunda forlengning, klubben som innehar en skuffende 11. plass etter fem spilte kamper.


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.