Til info: Vi legger ut saker, men grunnet diverse omstendigheter ikke like "hyppig" som tidligere // Thomas :)
Allsvenskan (SWE)

To scoringer og en meget god målvakt…

Henrik Haukeland, Timrå IK. Arkivfoto: Fredrik Hagen | HockeyNorge.no | SportsNorge.media | Hagenfoto.no

Her er litt oppdatert info om hva våre nordmenn presterte under den femte runden av Allsvenskan spilt onsdag.

Jørgen Karterud sørget for scoring etter kun 22 sekunder da han ga Västerviks IK ledelsen borte mot Almtuna IS. Karterud & Co. tapte til slutt 4-1 foran 1057 tilskuere i Gränbyhallen. Karteruds første scoring for sesongen.

Henrik Haukeland stoppet 32 av 34 skudd da hans Timrå IK vant 4-2 over AIK. Dette gir en redningsprosent på 94,12. 2905 tilskuere så kampen i NHK Arena.

Martin Røymark utliknet til 2-2 for MODO borte mot den nye serielederen IF Björklöven 17:13 ut i midtperioden. MODO tapte til slutt 3-2. Dette var Røymarks første scoring for sesongen foran 5400 tilskuere i T3 Center.


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.