SHL (SWE)

Haga med årets første assist

- Bidro til sterk seier over HV71

NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
Michael Haga, Mora IK. ARKIVFOTO: Thomas Granerød | HockeyNorge.no | SportsNorge.media

Mora IK – HV 71 5-3 (2-2,2-0,1-1) | Skudd: 19-35 (8-13,6-8,5-14)
07.10.17 | SHL | Jalas Arena | 4113 tilskuere

Michael Haga (25) og hans Mora IK tok en sterk 5-3-seier hjemme i Jalas Arena over HV71 lørdag.

Haga bidro med andrepasset i overtall da Alexander Hilmerson reduserte til 1-2 7:38 ut i den første perioden.

Dette var nordmannens første målpoeng under årets SHL-sesong, i hans syvende kamp.

Med denne seieren tok Haga & Mora IK steget bort fra bunnen av SHL, laget ligger nå på 12. plass på bedre målforskjell enn Brynäs. Rögle BK ligger sist, men har spilt to kamper mindre enn Mora og Brynäs.

Nb! I Scandinavium, i en kamp spilt senere denne lørdagen, vant Frölunda HC med 4-3 over Luleå HF foran 8337 tilskuere. Mats Rosseli Olsen (26) ble matchvinner tre sekunder før ordinær tid. Med denne seieren spratt Frölunda opp fra en 13. plass til en 8. plass i SHL.


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.