NHL

Scoring og tre assists…

- Men "Zucca" og New York Rangers tapte til slutt for Toronto Maple Leafs

NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
Mats Zuccarello Aasen. Arkivfoto: Thomas Granerød | HockeyNorge.no | SportsNorge.media | SportsNorge.no

Toronto Maple Leafs – New York Rangers 8-5 (5-2,0-3,3-0) | Skudd: 42-35 (18-12,11-15,13-8)
08.10.17 | NHL | Air Canada Centre | 19,621 tilskuere

Det ble målrikt da Toronto Maple Leafs tok imot Mats Zuccarello Aasen (30) og hans New York Rangers natt til søndag norsk tid.

Vertene ledet med hele 5-2 etter den første perioden i Air Canada Centre – og vår egen «Zucca» ga målgivende pass til Rangers andre scoring satt inn av Kevin Shattenkirk i overtall på tiden 19:37.

Midtperioden dominerte gjestene fra New York og de vant denne med 3-0. «Zucca» passet til både 5-3 og 5-4, satt inn av henholdsvis Mika Zibanejad (PP1 27:43) og Marc Staal (32:14).

Deretter sørget «Zucca» selv for scoringen som ga 5-5 med 5:54 igjen å spille av midtperioden.

Rangers maktet ikke å opprettholde trykket etter en meget godt midtperiode, i stedet kom Toronto fryktelig sterkt tilbake og satte tre ubesvarte scoringer i løpet av den tredje perioden. Dermed endte det med 8-5 til Toronto i en meget severdig NHL-match.

For sin innsats ble «Zucca» kåret til oppgjørets beste spiller sammen med vertenes Zach Hyman og William Nylander.

Etter to kamper i NHL står «Zucca» bokført med fem målpoeng (1+4).


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.