Til info: Vi legger ut saker, men grunnet diverse omstendigheter ikke like "hyppig" som tidligere // Thomas :)
Getligaen

Oilers signerte ikke matchprotokollen

Det var tidvis ampert mellom Frisk og Stavanger i Askerhallen sist lørdag. Foto: Finn Eriksen

Etter den knallharde bataljen mellom serieleder Frisk Asker og tittelforsvarer Stavanger Oilers i Askerhallen på lørdag, unnlot gjestene å signere matchprotokollen.

Etter at kamper i Getligaen er ferdigspilt skal den offisielle matchprotokollen – «gamesheet» – signeres av representanter fra begge klubber. Etter lørdagens kamp mellom Frisk og Stavanger Oilers ble imidlertid protokollen signert av alle parter – bortsett fra Stavanger Oilers. Dette bekrefter Norges Ishockeyforbund i en epost til HockeyNorge.no. Dermed stod denne kampen fortsatt åpen til langt ut på tirsdagen, med et foreløpig uoffisielt kampresultat, og dermed heller ikke oppdatert i Getligatabellen.

– En forglemmelse

Etter det HockeyNorge.no erfarer skal Stavanger Oilers ha nektet å signere protokollen i etterkant. Dette benektes derimot av klubben selv. I en uttalelse til HockeyNorge.no sier general manager Pål Higson i Oilers at det ikke er noen annen grunn enn en ren forglemmelse. Rett etter at HockeyNorge.no fikk denne uttalelsen skal protokollen ha blitt signert, og resultatet nå være offisielt.

Svært amper kamp

Kampen i Askerhallen var svært amper, og etter bare noen minutters spill i første periode skjedde en hendelse som skulle bli tilløp til en periode preget av masse bråk. Oilers-spiller Magnus Hoff skal ha gitt Frisk Askers Dag Christian Frøystad en albue, deretter fikk Frisk-målvakt Nicklas Dahlberg en trøkk, før flere spillere barket sammen i masseslagsmål. Deretter eksploderte det da Stavangers Spencer Humphries gikk til angrep på Anders Bastiansen bakfra, og tildelte en rekke slag til «Basse» lå nede for telling. Humphries ble belønnet med matchstraff, og forbundets disilpinærutvalg vurderer nå ytterligere reaksjon mot canadieren.


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.