NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
Getligaen

«Nest-jumbo» Lørenskog vant i sudden…

- Fattige 433 tilskuere så Lørenskog ta to poeng mot Stjernen søndag
Joachim Svendsen reddet 35 av 38 skudd da Lørenskog måtte ha overtid for å slå Stjernen hjemme søndag. Arkivfoto: Fredrik Hagen | HockeyNorge.no | SportsNorge.media | Hagenfoto.no

Lørenskog – Stjernen 4-3 (1-1,2-2,0-0,1-0) | Skudd: 28-38 (7-9,7-16,12-9,2-4)
29.10.17 | Get 17. runde | Lørenskog ishall | 433 tilskuere

Lørenskog har fått en tøff start på årets sesong og laget står med kun fire seire etter ordinær tid på sine 16 spilte kamper.

Søndag var det laget på 8. plassen som gjestet Lørenskog ishall – og foran kun 433 tilskuere tok Stjernen ledelsen i spill fem mot tre ved Anders Pedersen 8:25 ut i den første perioden.

Vertene fikk sin utlikning på tiden 14:07 ved Kevin Berg, også dette i spill fem mot tre.

Stjernen tok på nytt ledelsen 48 sekunder ut i midtperioden, i nytt overtall ved Michael Eskesen.

Deretter utliknet Eirik Solbrekken Lavik til 2-2 på tiden 28:34 – og snaue tre minutter senere sørget David Friedmann før Lørenskog-ledelse.

Tidligere Lørenskog-spiller Joacim Sundelius brakte så balanse i målprotokollen 2:10 før midtperiodeslutt.

Ettersom ingen scorede mål under den tredje perioden gikk oppgjøret til forlengning – og her ble Friedmann den store hjemmehelten da han sørget for seier og to poeng 3:28 ut i sudden-death.

Lørenskog ligger nest-sist på tabellen tre poeng foran Kongsvinger og ett poeng bak Stjernen. Romerikslaget har én kamp mindre spilt en tabellnaboene.

*** David Friedmann, Lørenskog
** Vyacheslav Trukhno, Lørenskog
* Joacim Sundelius, Stjernen

Kampfakta


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.