NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
Tipsport Extraliga (CZE)

Sörvik tongivende igjen når Litvinov vinner…

Daniel Sørvik. Arkivfoto: Fredrik Hagen | HockeyNorge.no | SportsNorge.media | Hagenfoto.no

HC Olomouc – HC Litvinov 1-3 (0-3,0-0,1-0) | Skudd: 42-19 (7-10,19-5,16-4)
29.10.17 | Tipsport extraliga 18. runde | Zimni Stadion Olomouc | 4400 tilskuere

Foran 4400 tilskuere på Zimni Stadion Olomouc var Daniel Sörvik igjen veldig god da Litvinov tok 3 nye viktige poeng. Han scoret det förste målet i PP. Han spiller 22,09 og det nest mest av alle utespillere.

Han har nå 3+3 på 18 kamper. Litvinov ligger på 11:e plass med 20 poeng.

Vålerengabekantingen Brian Ihnacak hadde 1 assist for Litvinov.


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.