NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
DEL (GER)

Tommy Kristiansen forlater Tyskland

Tommy Kristiansen. ARKIVFOTO: Thomas Granerød | HockeyNorge.no | SportsNorge.media

Etter 17 kamper, 2 mål og 1 assist så forlater Tommy Kristiansen Krefeld Pinguine.

Han har ikke fått sparken uten han bröt selv kontrakten. Han sier att han ikke fikk den tilliten han ville ha og lengtet hjem.

Nå spörs vilken klubb det blir i Norge, Sparta Warriors eller Stavanger Oilers kanskje?


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.