NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
NHL

Hottest vs Not Hottest

- Hvilke lag gjør det best og dårligst i NHL
Mats Zuccarello Aasen. FOTO: Thomas Granerød | HockeyNorge.no | SportsNorge.media

La oss se litt nærmere på de 10 siste kampene og vi starter med lagene som har gjort det dårligst.

Det er mye som skjer hos de forskjellige lagene og vi har nå et potensielt bytte i Chris Kreider og Mats Zuccarello hos N.Y Rangers.

Her er det snakk om at begge forwaredene skal gå i bytte mot en som plukker mer poeng, og Rangers har sett for seg Ryan Nugent-Hopkins, Alex Galchenyuk og Matt Duchene. Hvem det blir for tiden vise, men Joe Sakic hos Avalanche ser for seg nok noe annet en en forward i retur.

Rangers har ikke startet sesongen som forventet, hva skal til for å snu denne trenden? 

Coyotes 1-9-0
Caps 3-6-1
Habs 3-6-1
Oilers 3-6-1
Sabres 3-6-1
Wings 3-6-1
Hawks 3-5-2
Rangers 3-5-2

Vi ser også at Blackhawks, Oilers og Capitals ikke har hatt det lett de siste kampene. Alexander Ovechkin som startet sesongen med 7 mål på 2 kamper, må finne frem scoringsformen, Connor McDavid må opp et par hakk og Patrick Kane må lette litt på trykket og score et par for at Chicago skal snu trenden. Det skal bli jevnt videre og vi må nok regne med at alle lagene gjør om litt på rekkene og så videre for at det skal bli noen seiere fremover.

Vi skifter fokus og ser på lag som har hatt en bedre kurve de 10 siste kampene. Og igjen, vi må nevne Golden Knights! Når skal det stoppe for Vegas-laget som har 8 (!) seiere på 10 kamper. En utrolig start på sesongen, det er bare å ta av seg hatten, skal sesongens tredje tap komme i natt mot et svakere Rangers? 

Det er ikke bare Vegas som gjør det bra i årets sesong, Tampa, Columbus, Devils og Dallas har alle fått en god start på årets sesong. Det skal bli spennende å se om dette fortsetter, eller vil det glippe for noen av lagene? Dallas og Knights har foreløpig overrasket etter min mening!

Lightning 8-1-1
Devils 8-2-0
Knights 8-2-0
Blues 7-2-1
Kings 7-2-1
Jackets 7-3-0
Stars 7-3-0
Islanders 6-3-1

Denne saken er skrevet av Patrik Kruse hos norwaysport.blogg.no og gjort tilgjengelig også her for våre lesere.


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.