NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
Getligaen

Frisk seiret over Oilers

- Tok tilbake tabelltoppen med to kamper mer spilt enn Lillehammer
Oskar Nilsson sørget for begge Frisk sine scoringer hjemme mot Stavanger Oilers. Foto: Finn Eriksen

Frisk – Stavanger 2-1 (1-0,0-1,1-0) | Skudd: 25-29 (12-8,5-9,8-12)
31.10.17 | Get 18. runde | Askerhallen | 1541 tilskuere

BILDEGALLERI (Fotograf Finn Eriksen)

Med 2-1-seieren i egen hall foran 1541 tislkuere tirsdag tok Frisk serieledelsen tilbake etter 18 spilte kamper i Get-ligaen.

Poenget bak Askerlaget følger Lillehammer som kun har spilt 16 kamper – og torsdag møter dem sjetteplasserte Manglerud Star.

Oskar Nilsson ble Frisk Askers store helt da han scoret lagets begge mål på en god Jakob Opsahl (18 år) i Oilers-buret, den første etter 18:12 spilt etter pass fra Cato Cocozza – og den andre 10:10 ut i den tredje perioden etter pasninger fra Garry Nunn og Mario Lamoreux.

Innimellom disse to scoringene utliknet Lassi Kokkala for Stavanger 16:38 ut i midtperioden. Pasningsleggere her var Mats Larsen Mostue og Eirik Salsten.

Etter 16 spilte kamper finner vi Stavanger Oilers helt nede på en 7. plass i Get-ligaen. Rogalendingene har kun maktet å vinne fire kamper under ordinær tid så langt denne sesongen.

*** Oskar Nilsson, Frisk
** Nicklas Dahlberg, Frisk
* Eirik Salsten, Stavanger

Kampfakta


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.