NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
NHL

La oss se litt nærmere på Pittsburgh…

Sidney Crosby, her under OL-finalen for Canada mot Sverige i 2014. FOTO: Thomas Granerød | HockeyNorge.no | SportsNorge.media

Med to gullsesonger på rad har ikke årets sesong blomstret helt enda, med 13 kamper spilt og 15 poeng ser det litt mørkt ut for Penguins.

Både Malkin, Kessel og Crosby tar med seg poeng jevnt og trutt, men det er defensivt laget sliter.

Kris Letang som er blant ligaens beste backer står oppført med -14 i +/- statistikken og Murray har sluppet inn 31 mål på 11 kamper. Det holder ikke for et lag som skal prøve seg på Stanley Cup-finale tre år på rad.

De har også en keepersituasjon som tærer på. Casey Desmith, 26 åringen fra Rochester, sto sin første kamp i NHL karrieren forrige natt da Jets til slutt vant med 7-1. Etter at Murray hadde sluppet inn fire mål på drøyt 15 minutter gjorde Pittsburgh et keeperbytte. Da tok det ikke mer en 10 sekunder før Wheeler hadde gjort sitt tredje for kampen.

Pittsburgh er et lag vi regner med vært år, og i år er ingen unntak. Det vil snu, og det skal kjempes om 70 kamper til før det hele er avgjort. Hva som skjer og når det skjer er usikkert, men vi skal ikke avfeie Pittsburgh selvom de har hatt en tøff start! Neste motstander er Edmonton Oilers borte natt til torsdag norsk tid.

Poeng:
Malkin – 5G – 8A -13P
Kessel – 4G – 9A – 13P
Crosby – 5G – 6A – 11P

Keeper:
Murray – 31 GA – 3.04 GAA – .903 Sv%

Denne saken er skrevet av Patrik Kruse hos norwaysport.blogg.no og gjort tilgjengelig også her for våre lesere.


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.