NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
SHL (SWE) J20 Superelit (SWE)

Gustav i SHL-troppen for tredje gang…

Gustav Willman Borvik. ARKIVFOTO: Thomas Granerød | HockeyNorge.no | SportsNorge.no

Gustav Willman Borvik (18) var med i troppen da Luleå vant med 3-2 hjemme over HV71 foran 5046 tilskuere i Coop Norrbotten Arena torsdag – og samtidig passerte Luleå HV71 på tabellen og opp til en 6. plass, ni poeng bak Lars Haugens Färjestad, som møter Djurgårdens IF i Johanneshov fredag.

Willman Borvik spilte 45 sekunder i sin SHL-debut for to kamper siden hjemme mot Malmö Redhawks (tap 1-2) – og han var også med i troppen i forrige runde borte mot Rögle (seier 2-1).

Neste kamp for Luleå er hjemme mot Färjestad tirsdag 14. november.

For klubbens J20-lag i SuperElit har Willman Borvik notert seg for 18 målpoeng på 15 kamper, fordelt på syv mål og 11 assists.


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.