NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
Allsvenskan (SWE)

Valkvæ Olsens femte scoring…

- Flere nordmenn gjorde seg bemerket under fredagens kamper i Allsvenskan.
Thomas Valkvæ Olsen. Foto: Espen Hildrup

Thomas Valkvæ Olsen satte sin femte scoring for sesongen da hans Södertälje vant med 5-2 borte over Tingsryds AIF i Nelson Garden Arena. Valkvæ Olsen scoret kampens første mål i overtall 5:28 ut i den første perioden.

Henrik Haukeland var tilbake i målet da serieleder Timrå beseiret Pantern med 3-2 etter overtid hjemme i NHK Arena. Landslagsmålvakten reddet 18 av 20 skudd, noe som gir en redningsprosent på 90 blank.

Christian Kåsastul leverte andrepasset til Jonathan Tholanders 1-1-scoring da hans Vita Hästen tapte 4-3 borte for Oskarshamn i Be-Ge Hockey Center. Dette var Kåsastuls tredje assist for sesongen.

Martin Røymark og hans MODO har funnet formen og Örnsköldsviks-klubben tok sin fjerde strake seier da Jørgen Karteruds Västerviks IK ble slått med 4-0 borte i Plivit Trade hallen. Røymark havnet ikke i målprotokollen for anledningen, men pådro seg en tominutter for hekting noen minutter ut i midtperioden.


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.