NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
Getligaen

God midtperiode avgjorde…

Steffen Søberg og Vålerenga tok tre forventede poeng borte mot Kongsvinger. Arkivfoto: Kenneth Myhre | HockeyNorge.no | SportsNorge.media | Myhre Media

Vålerenga ledet komfortabelt etter midtperioden, holdt så på å rote det til for seg, men vant til slutt borte mot Kongsvinger.

Kongsvinger – Vålerenga 2-4 (0-0,0-3,2-1) | Skudd: 21-30 (3-11,11-8,7-11)
04.11.17 | Kongsvinger ishall | 966 tilskuere

Vålerenga maktet ikke å overliste vertenes sisteskanse Brett Kilar i løpet av de første 20 minuttene, men Oslo-laget fikk virkelig «hull på byllen» i løpet av midtperioden.

TRE MÅL PÅ DRØYE SYV MINUTTER

Først satte Tobias Lindström inn 0-1 på tiden 23:01, så doblet Colin Spaberg Olsen gjestenes ledelse (24:28) innen Axel Eidstedt ga Vålerenga 0-3 7:13 ut i perioden.

BARE NESTEN…

Kongsvinger kom tilbake to ganger innen fem minutter var spilt av den tredje perioden og satte et realt støkk i gjestene. Trevor Fleurent reduserte først på tiden 43:48 og Ryan Cole satte inn vertenes andre og siste scoring etter 44:25 spilt.

Fabian Gunnarsson, på lån fra SHL-klubben Mora IK, fikk så æren av å fastsette til 2-4 med sin tredje scoring på sine 16 spilte kamper for Vålerenga 7:55 ut i den siste perioden.

*** Steffen Søberg, Vålerenga
** Brede Frettem Csiszar, Vålerenga
* Ryan Cole, Kongsvinger

Kampfakta


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.