NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
Getligaen

Sudden-seier til LIK i Dnb Arena

Sebastian Idoff reddet 30 av 32 Oilers-skudd i Dnb Arena – og bidro sterkt til Lørenskogs to poeng etter overtid. Arkivfoto: Kenneth Myhre | HockeyNorge.no | SportsNorge.media | Myhre Media

Stavanger fortsetter å slite, lørdag ble det tap etter forlengning mot nest siste-plasserte Lørenskog.

Stavanger – Lørenskog 2-3 OT (1-1,0-0,1-1,0-1) | Skudd: 32-35 (11-15,15-10,6-9,0-1)
04.11.17 | Dnb Arena | 4171 tilskuere

Magnus Hoff sørget for jubel i Dnb Arena med sin 1-0-scoring 6:49 ut i den første perioden, 24-åringens andre scoring denne sesongen, men drøye to minutter innen periodeslutt utliknet Zach Hamill for gjestende Lørenskog – og dermed var lagene like langt etter én periode. Dette var forøvrig Hamills sjette scoring for sesongen.

Ingen av lagene maktet å score i løpet av midtperioden, men 2:11 ut i den tredje perioden ga Eirik Salsten Stavanger Oilers ny ledelse med sesongens fjerde nettkjenning. Gjestenes Mats Trygg scoret også sitt fjerde mål for sesongen da han utliknet til 2-2 og sikret overtid på tiden 53:51.

David Friedmann sendte Lørenskog til «himmels» da han avgjorde oppgjøret etter kun 38 sekunder i spill tre mot tre i sudden-death. Dette var også Friedmanns fjerde scoring for sesongen, i sin femte kamp for Lørenskog.

*** Zach Hamill, Lørenskog
** Mats Trygg, Lørenskog
* Sebastian Idoff, Lørenskog

Kampfakta


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.