NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
DEL (GER)

Fin uke for «Bonsa»

Alexander Bonsaksen. Foto: Fredrik Hagen | HockeyNorge.no | SportsNorge.media | Hagenfoto.no

Landslagsspiller Alexander Bonsaksen (30) og hans tyske klubb Iserlohn Roosters vant både fredag og søndag.

I fredagens oppgjør borte mot Eisbären Berlin leverte Bonsaksen førstepasset til Marko Friedrichs matchvinnende 3-2-scoring på tiden 45:00, dette var nordmannens andre assist for sesongen i DEL.

To dager senere sørget Bonsaksen for sesongens første scoring hjemme mot ERC Ingolstadt. «Bonsa» satte inn 2-0-scoringen 1:57 ut i den tredje perioden – og Iserlohn Roosters vant til slutt med 4-1. Med disse to seirene klatret Roosters opp til en 8. plass på tabellen.

Neste kamp for «Bonsa» er borte mot nest-jumbo Düsseldorfer EG 17. november.


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.