NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
Getligaen

Nygård senket Frisk

Dan Nygård var helt sjef i egen hall søndag og sørget for tre scoringer og én assist mot Frisk. Arkivfoto: Sofie Alexandra Kitterød

Med sine tre scoringer og ene assist ble Dan Nygård den store helten hjemme i Stjernehallen da Frisk ble knust 7-3 søndag.

Stjernen – Frisk 7-3 (5-1,1-1,1-1) | Skudd: 26-36 (16-8,7-17,3-11)
05.11.17 | Stjernehallen | 2011 tilskuere

Den tidligere serielederen i Get-ligaen ble skikkelig tatt «på senga» under den første perioden – og i særklasse var det Dan Nygård som sto for showet etter at Niklas Bröms hadde gitt vertene en tidlig 1-0-ledelse i overtall.

Nygård sørget nemlig for å sette inn 2-0, 4-1 og 5-1-målet, i tillegg til å assistere til Anders Pedersens 3-0-scoring. Litt av en periode fra 31-åringen som innen runden sto bøkført med to scoringer på 17 kamper.

Innimellom Stjernens forrykende start maktet gjestenes Alex Wall å redusere til 3-1 i overtall på tiden 11:34.

Stjernen økte så til 6-1 ved David Hallström etter 12 sekunder av midtperioden, og helt tydelig der og da at Frisk fortsatt ikke hadde våknet denne søndagen.

Med underkant av syv minutter igjen å spille av den andre perioden utliknet Nick Pageau til 6-2 – og Frisk var plutselig til å kjenne igjen i form av å produsere skudd og sjanser.

I overtall 3:53 ut i den tredje perioden satte Fredrik Lystad Jacobsen gjestenes siste scoring denne søndagen, mens Hallström fastsatte til 7-3 i nok et overtall på tiden 48:03.

Takket være en heroisk førsteperiode sikret åttendeplasserte Stjernen seg en meget viktig skalp, mes tredjeplasserte Frisk virkelig fikk noe å tenke på.

*** Dan Nygård, Stjernen
** David Hallström, Stjernen
* Niklas Bröms, Stjernen

Kampfakta


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.