NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
EBEL

Oldens 15. målpoeng i EBEL

Sondre Olden. FOTO: Thomas Granerød | HockeyNorge.no | SportsNorge.media

Sondre Olden (25) og hans Medvescak Zagreb tapte med hele 8-1 borte for serietoer EHC Linz i EBEL fredag, men kom sterkt tilbake og vant med 7-3 over HCB Südtirol Alperia hjemme i Dom Sportova foran 6012 tilskuere søndag.

Olden har høstet målpoeng jevnt og trutt i den østerrikske ligaen – og mot Südtirol leverte han andrepasset til Tyler Morleys 3-1-scoring 11:52 ut i den første perioden.

Olden står bokført med 15 målpoeng, fordelt på syv mål og åtte assists på 17 spilte kamper for femteplasserte Medvescak Zagreb.

Neste kamp er borte mot serietreer EC-KAC Betriebs 15. november. Det skiller kun tre poeng på disse lagene – mens det er 16 poeng opp til ledende Vienna Capitals for Sondre Olden & Co.


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.