NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
SHL (SWE)

Olimb-gutta «senket» Karlskrona

- Bidro til tre av fem scoringer
Mathis Olimb (bildet) leverte to mål og én assist, mens bror Ken André sørget for tre assists da Linköping vant 5-2 over Karlskrona. FOTO: Thomas Granerød | HockeyNorge.no | SportsNorge.media

Linköping HC – Karlskrona HK 5-2 (2-0,1-1,2-1) | Skudd: 25-26 (9-10,10-6,6-10)
05.11.17 | SHL 17. runde | Saab Arena | 4503 tilskuere

Brødrene Mathis og Ken André Olimb var sterkt delaktige i Linköpings 5-2-seier over Karlskrona hjemme i Saab Arena foran 4503 tilskuere søndag.

Mathis sørget for 1-0 etter pass fra Ken André etter 10:30 spilt av den første perioden – og i overtall snaue fem minutter senere leverte «Kenna» førstepasset og Mathis andrepasset til Emil Sylvegårds 2-0-scoring.

Den tredje perioden var kun 1:22 minutter gammel da Mathis satte sin andre scoring for kvelden – og samtidig ga Linköping 4-1. Bror «Kenna» leverte den målgivende pasningen.

Totalt på 17 kamper har Mathis notert seg for 14 målpoeng, fordelt på seks scoringer og åtte assists. Ken André har på like mange kamper levert 10 målpoeng, fordelt på fire scoringer og seks assists.

Linköping, ledet av den norske hovedtreneren Dan Tangnes, innehar forøvrig 7. plassen i SHL.


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.