NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
Getligaen

Seier etter kontroversiell OT-scoring…

- Omdiskutert seiersmål i forlengningen da gjestende Sparta vant over Lillehammer i Kristins Hall.
Her er foranledningen til Spartas omdiskuterte OT-scoring, Henrik Malmström og målvakt Christoffer Bengtsberg «kolliderer» bak målet. SKJERMDUMP: TV2.no

Lillehammer – Sparta 5-6 OT (1-1,1-2,3-2,0-1) | Skudd: 31-31 (9-9,12-5,8-14)
05.11.17 | Kristins Hall | 2014 tilskuere

Foranledningen til Spartas scoring ved Kalle Ekelund 1:35 ut i sudden-death førte til kaos og ville tilstander på isen i Kristins hall. HockeyNorge.no var selv ikke på plass under denne kampen og velger å legge ved TV 2s video som viser hendelsen, slik at våre lesere kan bedømme alt selv. Klikk her for video

Det hele startet med at Henrik Malmström gikk i kroppen på Lillehammer-målvakt Christoffer Bengtsberg bak målet, Bengtsberg falt, mens pucken havnet hos Ekelund som satte pucken i tomt bur.

Mens dommerne sjekket episoden på video – og deretter godkjente scoringen, brøt det ut fullstendig kaos på isen som dere kan se av TV2s video.

STOR HOCKEY-OPPLEVELSE I FORKANT

Foruten overtidsdramaet fikk de 2014 tilskuerne i Kristins Hall overvære en skikkelig hockey-opplevelse under de 60 ordinære spilleminuttene, spesielt den tredje perioden hadde regi av ypperste merke.

Gjestene fra Østfold tok med seg en 2-3-ledelse etter de to første periodene, etter selv å ha ligget under med 2-1 25:43 ut i oppgjøret.

Vertene utliknet i overtall ved Stephan Vigier på tiden 42:21 – og tok ledelsen ved Simen Thoresen Rønold under fire minutter senere.

Deretter var det Spartas og kampens beste spiller, Greg Wolfe, som utliknet til 4-4 i nytt overtall på tiden 55:14.

Kun 37 sekunder senere kunne Lasse Fjeldstad gi Sparta 4-5 – en ledelse som holdt seg til det gjenstod syv sekunder av ordinær spilletid. I overtall – og med Bengtsberg ute for en ekstra utespiller, maktet hjemmelaget å sikre overtid da Nick Dineen utliknet til 5-5. For en thriller i Kristins Hall!

Resten er historie og er beskrevet innledningsvis. Ekelund ble matchvinner på en meget kontroversiell måte 1:35 ut i forlengningen – og dermed to poeng til fjerdeplasserte Sparta mot serieleder Lillehammer.

*** Greg Wolfe, Sparta
** Stephan Vigier, Lillehammer
* Joachim Nermark, Sparta

Kampfakta


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.