NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
NHL

Zuccarello med 400 kamper!

...og Rangers sin kurve de 5 siste kampene
Mats Zuccarello Aasen. FOTO: Thomas Granerød | HockeyNorge.no | SportsNorge.media

New York Rangers har slitt i starten av sesongen og med rykter om bytter i blant annet Chris Kreider og Mats Zuccarello har laget fått en liten opptur den siste tiden.

Med 5 seire på rad ser det langt bedre ut for New York-laget og ryktene om bytter har blitt lagt litt på hvil. Fortsetter de den kurven her kan Madison Square Garden bli et fort igjen og vanskelig for lag å møte Rangers. Laget har kapret seg godt med poeng og ligger på en syvende plass per i dag i Eastern Conference.

Henrik Lundqvist har heller ikke hatt den starten han ønsker, med 14 kamper spilt har han sluppet inn 40 mål (!) noe som er litt uvanlig for Sveriges landslagskeeper. Men med en opptur i laget vil det også hjelpe defensivt, kjenner vi Lundqvist kommer formen tilbake og vi vet hva som ligger i den store keeperen.

Vi skal også se litt på Zuccarello, vår nordmann har spilt 400 kamper i NHL for Rangers som er en utrolig stor prestisje! Men i årets NHL-sesong har ikke den assisterende kapteinen funnet scoringsformen helt enda. 17 kamper, 3 mål, 8 assist og totalt 11 poeng er ikke så alt for mye, vi får håpe Mats finner scoringsformen og så klart holder seg i den blå trøya enda lenger.


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.