NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
Allsvenskan (SWE)

Ny scoring av Valkvæ Olsen

Thomas Valkvæ Olsen. Arkivfoto: Thomas Granerød | HockeyNorge.no | SportsNorge.media

Thomas Valkvæ Olsen (24) er i slaget, lørdag satte han sin sjette scoring for sesongen i Allsvenskan.

AIK – Södertälje SK 0-2 (0-1,0-1,0-0) | Skudd: 45-24 (9-14,19-7,17-3)
11.11.17 | Allsvenskan 17. runde | Hovet, Johanneshov | 5414 tilskuere

Mens det norske landslaget spilte 4-nasjoner i Innsbruck, Østerrike – vartet Thomas Valkvæ Olsen opp med storspill og ny scoring da hans Södertälje vant med 2-0 borte over AIK lørdag.

AIK herjet i skuddstatistikken og vant denne med 45-24, men det var Valkvæ Olsen & Co. som produserte scoringer foran 5414 tilskuere i Hovet, Johanneshov.

Valkvæ Olsen sørget for 0-1 etter 7:29 spilt av den første perioden, hans sjette scoring – og totalt står nordmannen bokført med åtte målpoeng på 17 spilte kamper i Allsvenskan.

Nicklas Grossmann fastsatte til 0-2 7:14 ut i midtperioden, dermed avanserte Södertälje på tabellen og ligger nå kun tre poeng bak MODO og Almtuna på henholdsvis 7. og 8. plassen.


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.