NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
NHL

Sjette strake seier for NY Rangers

- Mats Zuccarello Aasen leverte to assist
Mats Zuccarello Aasen. FOTO: Thomas Granerød | HockeyNorge.no | SportsNorge.media

New York Rangers – Edmonton Oilers 4-2 (1-1,2-1,1-0) | Skudd: 34-29 (9-12,13-10,12-7)
11.11.17 | NHL | Madison Square Garden | 18.600 tilskuere

Etter en dårlig start på sesongen har Rangers nå virkelig fått sving på sakene – og lørdag tok laget sin sjette strake seier da Edmonton Oilers ble slått 4-2 hjemme i Madison Square Garden.

Vår egen Mats Zuccarello Aasen leverte andrepasset til Rick Nash sin 1-0-scoring 12:19 ut i den første perioden – og han ga nytt andrepass da Pavel Buchnevich utliknet til 2-2 i overtall 15:10 ut i midtperioden.

Dette var nordmannens niende og tiende assist for sesongen i sin 401. grunnspillskamp for Rangers. Han har også notert seg for tre scoringer på 18 kamper.

Videre så fikk «Zucca» 19:02 minutter med spilletid, hvorav 2:19 i overtall og 0:41 i undertall.

Kampfakta

*** Rick Nash, NY Rangers
** Henrik Lundquist, NY Rangers
* Connor McDavid, Edmonton Oilers


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.