NB! Vi takker for at dere følger med på de sakene vi leverer. Til info så har vi IKKE lov til å oppmuntre dere lesere til å "klikke" på våre annonser, men dette er vår eneste inntektskilde utenom våres verdifulle sponsorer til mesterskap.
Getligaen

Gustafsson matchvinner mot Vålerenga

- Storhamar inntok tabelltoppen med én kamp mer spilt enn Lillehammer, som møter Manglerud Star tirsdag
Hampus Gustafsson ble Storhamar-helten i Furuset Forum mandag. Foto: Kenneth Myhre | HockeyNorge.no | SportsNorge.media | Myhre Media

Vålerenga – Storhamar 2-3 (0-0,2-2,0-1) | Skudd: 30-24 (6-6,14-9,10-9)
13.11.17 | Get 19. runde | Furuset Forum | 1406 tilskuere

Hampus Gustafsson satte Storhamars matchvinnende scoring i overtall med 4:34 igjen å spille av ordinær tid, dermed tre poeng og tabelltopp på hamarsingene.

Storhamar leder Getligaen med 44 poeng etter 19 spilte kamper, men bakfra lurer naboen fra Lillehammer med 42 poeng på 18 kamper – og Lillehammer tar imot Manglerud Star i Kristins Hall senere denne tirsdagen.

Det ble en tett affære i Furuset Forum der Christian Larrivée sørget for kampens første mål 3:49 ut i midtperioden. Vålerenga svarte snaue 10 minutter senere ved Rasmus Ahlholm, mens Patrick Thoresen ga gjestene ny ledelse på tiden 35:18. Tobias Lindström sørget så for utlikning 1:44 innen midtperiodeslutt.

Deretter skulle det spilles 15:26 av den tredje perioden innen nevnte Gustafsson satte den matchvinnende scoringen foran 1406 tilskuere i Furuset Forum.

Kampfakta

*** Hampus Gustafsson, Storhamar
** Rasmus Ahlholm, Vålerenga
* Christian Bull, Storhamar

Storhamar jubler for seier borte mot Vålerenga. Foto: Kenneth Myhre | HockeyNorge.no | SportsNorge.media | Myhre Media

NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.