Til info: Vi legger ut saker, men grunnet diverse omstendigheter ikke like "hyppig" som tidligere // Thomas :)
1. Divisjon Menn

Hasle-Løren revansjerte seg…

- Tapte for Nidaros lørdag, men vant mot samme motstander søndag.
Fredrik Løvdahl scoret to ganger hjemme i Lørenhallen da Nidaros ble slått 3-2 søndag. Foto: Filip Hammarlund | HockeyNorge.no | SportsNorge.media | filiphammarlund.com

Bildegalleri (Fotograf Filip Hammarlund)

Bildegalleri (Fotograf Kenneth Myhre)

Det er rimelig jevnt blant de fire topplagene i vår nest øverste liga, der Comet topper tabellen med 31 poeng, Ringerike og Narvik følger så med 30 poeng. Deretter finner vi Hasle-Løren på en 4. plass med 27 poeng. Comet og Ringerike har spilt 13 kamper, Narvik 14 og Hasle-Løren 16.

Hasle-Løren tok i så måte en viktig 3-2-seier over Nidaros i Lørenhallen søndag for å ikke havne for langt bak tet-trioen, ettersom de tapte med 1-3 for samme motstander lørdag. Etter helgens kamper skiller det 10 poeng på disse «tabellnaboene», men trønderne har to kamper mindre spilt enn Oslo-laget.

Serieleder Comet knuste syvendeplasserte Grüner med 11-2 lørdag, mens serietoer Ringerike kjørte over tabelljumbo Gjøvik og vant med 7-0.

Serietreer Narvik vant med 8-2 over sjetteplasserte Furuset lørdag, men modererte seg noe søndag – og vant da med 3-2.


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.