Til info: Vi legger ut saker, men grunnet diverse omstendigheter ikke like "hyppig" som tidligere // Thomas :)
Getligaen

Kongsvinger og MS vant i OT

- Det ble to meget spennende oppgjør i Askerhallen og Manglerudhallen denne søndagen - og mest av alt imponerte Kongsvinger, som faktisk burde vunnet i ordinær tid.
Daniel Trnavsky satte inn den matchvinnende scoringen for Kongsvinger 1:05 ut i «sudden-death» mot Frisk i Askerhallen. Arkivfoto: Sofie Alexandra Kitterød

Kongsvinger ledet med 5-2 i Askerhallen på tiden 39:33, men med fire sekunder igjen av midtperioden startet Frisk «sluttspurten» da T.J. Foster sørget for redusering til 3-5.

Foster var frempå igjen etter 2:01 av den tredje perioden – og på tiden 46:07 var lagene like langt etter Alex Walls utlikning.

Gjestene sikret seg på imponerende vis ny ledelse 4:50 innen periodeslutt ved Sean-Michel Sunnquist, som satte sin andre scoring for kvelden.

Frisk, som til slutt vant skuddstatistikken med hele 63-25, fikk sin 6-6-scoring på tiden 57:05 – og Foster kunne juble for sin tredje scoring i kampen, men dette skulle etterhvert ende med jubel hos gjestene fra Kongsvinger.

Med 1:05 spilt av forlengningen overlistet Daniel Trnavsky Frisk-målvakt Nicklas Dahlberg og spilleren med gullhjelmen sikret sitt lag to høyst kjærkomne poeng denne søndagen i Askerhallen.

Med denne overtidsseieren ligger Kongsvinger likt med poeng som Lørenskog. Frisk finner vi på en 4. plass poenget bak Lillehammer.

Kampfakta

*** T.J. Foster, Frisk
** Ryan Cole, Kongsvinger
* Daniel Trnavsky, Kongsvinger

SIMONSEN AVGJORDE

Christer Simonsen ble den store helten da han avgjorde for Manglerud Star i forlengningen mot tabellnabo Stjernen, dermed 2-1 til hjemmelaget – og to nye poeng til Oslo-klubben, som innehar 7. plassen med 25 poeng, likt med poeng som sjetteplasserte Stavanger – og med to poeng mer enn Stjernen på 8. plass.

Kampfakta

*** Martin Surek, Manglerud Star
** Tommy Johansen, Stjernen
* Mathias Trygg, Manglerud Star

Christer Simonsen. ARKIVFOTO: Thomas Granerød | HockeyNorge.no | SportsNorge.media

NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.