Til info: Vi legger ut saker, men grunnet diverse omstendigheter ikke like "hyppig" som tidligere // Thomas :)
EBEL

Hat-trick av Olden mot Red Bull

Sondre Olden. Arkivfoto: Fredrik Hagen | HockeyNorge.no | SportsNorge.media | Hagenfoto.no

Sondre Olden (25) har vært en gedigen suksess for kroatiske Medvescak Zagreb i den østerrikske ligaen – og tirsdag vartet han opp med tre scoringer i hjemmemøtet med Red Bull Salzburg foran 4789 tilskuere i Dom Sportova.

Medvescak Zagreb – Red Bull Salzburg 6-3 (1-1,2-2,3-0) | Skudd: 25-28 (5-15,10-7,10-6)
21.11.17 | EBEL | Dom Sportova, 4789 tilskuere

Olden sørget for utlikning til 1-1 etter 17:34 spilt av den første perioden, deretter førte han sitt lag opp i en 3-2-ledelse på tiden 30:29, for så å sette sin tredje scoring for kvelden da han i overtall ga sitt Medvescak Zagreb 5-3 11:25 innen kampslutt.

Dermed er Olden nå oppe i 10 scoringer i EBEL – og han står også bokført med ni assists etter sine 19 spilte kamper.

Med denne seieren avanserte Medvescak Zagreb fra åttende- til femteplass på tabellen med 30 poeng, kun to poeng bak tirsdagens motstander som har to kamper mer spilt. Vienna Capitals topper EBEL med 46 poeng på 20 spilte kamper.

Neste kamp for Olden & Co. er bortemøtet med Fehervar AV19 fredag 24. november, dette mannskapet ligger nest sist på tabellen med 26 poeng.


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.